Mini Rodini

Blogg

Cr Favoriter

Det har framkommit att Cassandra Rhodin har några egna favoriter från kollektionen SS21. Det handlar om tre sorters jackor.

Den första jackan hon gillar är en baseball-jacka med ett blommigt print. Printet är intensivt och väldigt iögonfallande. Troligtvis är det inte många som vågar klä sina barn i denna jacka eller något av de andra plaggen med samma print. Det vore synd för det är väldigt snyggt. Jackan har två halvpaspoalerade fickor framtill på sidorna, som är dolda, med guldfärgade tryckknappar. Det finns muddar nedtill på varje ärm och nedtill vid midjan.

Den andra jackan är en Panda Jacket i tre färger. Jackan är enfärgad och kommer att finnas i grönt, mörkblått och rosa. Det är en ganska enkel jacka med två fickor framtill, sydda utanpå vilket också kallas utanpåliggande fickor, plus ett panda-emblem på bröstet. Jackan har vikt krage och muddar på ärmarna men utan muddar nedtill.

Den tredje jackan slutligen finns i två varianter. Det handlar om vindjackor med luva. En är enfärgad i blått med enstaka vita detaljer. En är tvåfärgad i vitt och ljusblått med enstaka detaljer i gult eller rosa. Jackan har två något snedställda fickor framtill på sidorna som är dolda, så kallade halvpaspoalerade fickor. Fickorna på den blå jackan är diskreta medan fickorna på den flerfärgade jackan är markerade med rosa band. Det finns resår nedtill på varje ärm och vid midjan för att sluta tätt mot vinden.

Baseball-jackan och panda-jackan kommer i chapter 1 (förutom den rosa panda-jackan som av någon anledning är planerad till chapter 3) och vindjackan kommer i chapter 2. Det kommer ytterligare några fina jackor i chapter 1, då de flesta jackorna dyker upp. Även i chapter 2 kommer det ytterligare jackor och i chapter 3 kommer de tunna jackorna som WCT-jackor.

Några av de mest uppseendeväckande jackorna, vid sidan av den färgglada baseball-jackan, är en röd och kviltad luvjacka och en sporty jacket med printade kaniner. Dessa kommer i chapater 1. Det finns mycket att lägga märke till och inte minst vilja köpa bland jackorna. Bra kollektion.

Är det någon jacka du har fått nys på och gärna vill ha? Kommentera gärna.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)