Mini Rodini

Blogg

Cat choir

Idag har lanseringen av chapter 2 börjat. Det handlar om andra släppet från kollektionen Für Elise. Hela kollektionen har ett musiktema och det andra släppet innehåller en del print med musikaliska associationer.

Huvudprintet för chapter 2 verkar vara printet Cat choir. Det består av katthuvuden som sjunger la la eller loo loo. Den första känslan många får är att dessa huvuden ser lite läskiga ut för att man ser tänderna. Om man vill avbilda en katt som sjunger kan man inte göra det med en tandlös katt. Katter har vassa tänder. Deras huggtänder syns extra tydigt i överkäken och i underkäken.

Ta en titt på detta klipp av "sjungande" katter där det tydligt framgår hur en katts mun ser ur. Det enda problemet, om det egentligen finns något, är att katter inte har så många synliga tänder som de avbildade på printet. När man väl har kommit förbi den första tvekande känslan är detta ett print att älska. Alla all-over-print är på en naturvit bakgrund. De finns t.ex. som långärmad klänning, t-shirt och leggings.

Det finns även singelprint på sweatshirts. Dessa finns på tre olika bakgrundsfärger och den snyggaste är antagligen den ljusbruna (ungefär som bakgrundsfärgen på bilden ovan). Det är en smakfråga, så klart, men det skulle inte förvåna om den tar slut först.

Synpunkter på printet Cat choir?

10 Aug 2020

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)