Mini Rodini

Blogg

Nu blommar det!

Snart är det dags för det tredje släppet från kollektionen Für Elise. Chaper 3 har väldigt lite med musik att göra, till skillnad från chapter 1 och 2. Istället handlar det om blommor.

Många har redan listat ut vad som kommer därför att det läcker ut bilder. Det finns två slags print med blommor. Ett all-over-print (AOP) som är fullt av violer. Ett emblem med en solros (eller kan de vara någon annan slags blomma?) som finns både som AOP och som singel-print.

Violerna kommer på t-shirtar, leggings och andra tunna plagg. Printet består av blommor i flera färger på en ljus botten. Lite som bilden ovan fast vitt istället för svart. Färgerna är bara delvis samma. Bilden är till för att visa den variation av färger som violer kan ha. Det kommande printet består av violer i fyra olika fäger plus några gröna blad.

Solros-patchen kommer på t-shirtar men också på tjockare plagg som sweatpants och sweatshirts. Vi har sett denna blomma förut, t.ex. på vissa plagg från SS20 där den förekom som ett påsytt patch (se exempel nedan). Nu kommer den i de flesta fall som ett tryckt emblem och i enstaka fall som påsytt. Ett exempel på det senare är en sweatdress med kreppad utsida. En klänning något utöver det vanliga, även för att vara mini rodini.

Kläderna med solrosor är framförallt grå eller vita, med färgglada emblem, vilket gör dem lätta att kombinera med andra plagg. Viol-printet är ganska intensivt så dessa plagg behöver förmodligen komineras med enfärgade plagg.

Alla blommiga kläder är gjorda av ekologisk bomull.

Något särskilt plagg du ser fram emot från chapter 3?

 

27 Aug 2020

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)