Mini Rodini

Blogg

Hello, mini rodini loves you

Det är känt att kollektionen Für Elise har ett musiktema. Det är också känt att det i kollektionen finns print med röda hjärtan på vit botten och vita hjärtan på röd botten. I chapter 2 kommer kärleksstråket att utvidgas något.

Det kommer definitivt flera print och fler plagg med hjärtan. Ovan bild är en tydlig hint. Förvänta dig också hjärtan på annan bakgrund. Kärlekstemat syns även på ett helt nytt plagg. Det är något som fansen har önskat och som nu dyker det upp med ett budskap till fansen, nämligen att mini rodini lyssnar och vill ge kärlek tillbaka till fansen.

Hjärtan och kärlek är inte allt som kommer i höstens andra drop. Det finns naturligtvis även print med en koppling till musik som trots allt är det övergripande temat.

Utan att avslöja för mycket finns det print som kan kopplas till sång. Vem som sjunger får du snart se. Det finns också en koppling till instrument. Vilket instrumentet är blir snart känt. Plaggen som har något slags instrumentprint är ganska speciella, både när det gäller material och utseende.

Sammantaget finns det mycket spännande att se fram emot, trots att chapter 2 inte är så omfattande (en del pagg har flyttats till chapter 3). Har du något särskilt print eller plagg som du ser fram emot?

7 Aug 2020