Mini Rodini

Blogg

Favoriter från Für Elise - chapter 2

 

Gästinlägg av Erica Fråstad

 

 

Idag har jag fått äran att gästblogga här inne, kul! Jag heter Erica Fråstad, jag bor i Värmland och har tre barn: Arvid, Thyra och Olea. Mina första plagg från Mini Rodini inhandlades när Arvid var 1 månad gammal, så det är nu alltså 6 år sedan. Jag fastnade redan då för deras lekfulla men ändå alltid snygga print och det har blivit en hel del favoriter som fått flytta in i barnens garderober genom åren.

På tal om favoriter så tänkte jag berätta om två av mina favorit-print från chapter 2!

Först ut har vi hjärtan, här kan jag nog inte ens välja färg, dom är så fina på sina olika sätt. Men måste jag välja blir det nog dom bruna. Det känns som ett måste inför hösten, att matcha dom ihop med Mini Rodins klassiska leopard känns som en vinnande kombo! Dock vill jag tro att dessa kommer bli som en bas i mångas garderober, passar nästan till allt vilket jag tycker är toppen!

Mitt andra print som jag fastnade lite extra för är singel-printet med den sjungande katten på sweatshirten! Finns några olika färger och våran favorit blev den lite beiga, även denna känns som den passar till det mesta. Först tyckte jag inte att den tilltalade mig så mycket men som jag nämnde, nu är det en av våra favoriter i chapter 2!

   Olea har långärmad t-shirt och leggings med hjärtan-print. Thyra har en sweatshirt och matchande leo leggings.

Jag gillar att plaggen med hjärtan är i tencel, det är mjukt och känns svalt och skönt mot barnens kropp. Thyra har själv nämnt att det är dom mjukaste plaggen hon har, det ser jag som ett gott omdöme.

Kommentera gärna vilka som är dina favoriter.

13 Aug 2020