Mini Rodini

Blogg

Bloggar om mini rodini

Mini rodini är ett märke som det skapas mycket prat kring. Främst handlar det om hemlighetsmakeriet inför ett släpp av en ny kollektion eller vad folk tycker om en ny kollektion. Troligtvis pågår detta prat främst i några av de facebook-grupper som samlar tusentals mini rodini-fan. Det skrivs också en hel den på instagram och en hel del på bloggar.

När man tittar på vilka bloggar som skriver om mini rodini verkar det inte vara så många som är helt hängivna. I detta inlägg listas några bloggar och sajter som regelbundet skriver om mini rodini.

Kim von Wowern

Kim von Wovern är, som hon själv skriver, "en barnklädestokig sexbarnsmamma" som framför allt är tokig i barnkläder från mini rodini. Hon har flera bloggar där hon skriver om kläder som hon har hittat till sina barn. Tyvärr är innehållet ofta detsamma i de olika bloggarna när hon skriver om mini rodini. Det räcker därför att följa en av hennes bloggar.

Du hittar hennes blogg på blogg.se med namnet vonwowern.

Bloggen mansondust har en egen domän men finns också på nouw.se.

Eko Baby fashion

I denna blogg kan man hitta inlägg om olika märken som är ekologiska. Mini rodini är ett av de märken som förekommer mest frekvent. Bloggen tar upp delar av kollektionerna och skriver ingående om kvalitéer och miljöaspekter.

Här kan du besöka sajtens fashion-blogg för baby och barn.

Elle

Mode-magasinet Elle skriver återkommande om mini rodini. Det ser ut som att det var ett tag sedan. Det finns ändå en del spännande att läsa för den intresserade. Här går det t.ex. att hitta enstaka inlägg från kändisar som tycker till om barnkläderna.

Mama / Emily Slotte

Emily Slotte har bloggat en hel del om mini rodini på mamas blogg. Det har dock blivit mindre och mindre. Hennes blogginlägg är inte längre så aktuella. För den som vill läsa om märket några år tillbaka kan ta en titt på denna blogg.

Brands for Kids blog

Brands for Kids är en webbutik som säljer produkter för barn, däribland kläder från mini rodini. De har en fristående blogg där de skriver om nästan alla nya kollektioner.

Texterna är rätt så välskrivna men bilderna varierar i kvalitet. Det går att hitta en hel del användbara tankar och tips i denna blogg.

Besök Brands for Kids blog.

Mini Rodini Blogg

Mini rodini blogg (eller minirodini.blog) är namnet på den här bloggen. Just nu är det troligtvis den bäst uppdaterade bloggen om varumärket mini rodini och de senaste kollektionerna.

Här kan du läsa om kollektionerna, inlägg om något eller några favoritplagg, om Cassandra Rhodin och om andra saker som är bra att känna till. Mini rodini är inte enbart ett klädmärke eller ett mode-märke för barn. Det är även ett företag som driver utvecklingen mot ett mer hållbart samhälle. Läs om allt detta i denna blogg.

4 Aug 2020

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)