Mini Rodini

Blogg

En favorit från SS20

I slutet på januari kom första släppet, chapter 1, från mini rodinis SS20-kollektion. Där fanns det två favoriter. Enhörnings-printen och de ribbstickade gul-vit-randiga kläderna. Det senare är en favorit i repris.

Ett av de snyggaste plaggen och därför en riktig favorit från släppet är enhörnings-klänningen med volanger. Den är gjord av ekologisk bomull av hög kvalitet.

Den är sydd av jersey-tyg som är mjukt och faller snyggt. De rynkade ärmarna är en snygg detalj. Detta är en av de snyggaste modellerna från mini rodini någonsin. Med detta print är det en av de bästa klänningarna.

Ibland är enkelt bättre. Den gul-vit-randiga klänningen med korta ärmar kan verka ganska enkel. För det första är den ribbstickad vilket är en cool kvalitet på en barnklänning. För det andra är överdelens ränder horisontella medan nederdelens ränder är välvda. För det tredje är den gjord av ekologiska bomull av hög kvalitet. Det är de små detaljerna som gör den så snygg och skön.

Man kan tycka om två plagg samtidigt. Det är nog ganska vanligt när det gäller kläder från mini rodini. Om man ska välja är enhöringarna snäppet finare. Det är nog fler som tycker. så eftersom de två största storlekarna är slutsålda i mini rodinis webshop.

Vilken är din favorit från SS20?

23 Apr 2020

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)