Mini Rodini

Blogg

Kändisar som köper mini rodini till sina barn

Gillar du mini rodini? Det är du inte ensam om. Det finns ett flertal kändisar som köper kläder till sina barn från mini rodini.

Ciara och Sienna

En av de senaste som har synts på bild är Ciara, i maj 2020, med dottern Sienna som har på sig en leopardmönstrad klänning från mini rodini. Ciara är en sångerska, dansare, modell och skådespelare. Hon släppte sitt senaste album 2019.

Flera kändisar

Här följer ett antal kändisar som har fotograferats tillsammans med sina barn iförda kläder från mini rodini:

När Mini rodini öppnade sin butik i London ska märket ha lovordats i direktmeddelanden av Jamie Oliver (kändiskock och restaurangägare) och Lily Allen (sångerska och författare).

Bea Åkerlund

Bea Åkerlund är stylist från Sverige som är gift och har barn med regisören Jonas Åkerlund. Paret bor delvis i Hollywood och delvis i Stockholm. Bea har stylat många kändisar och deras barn i USA. När tvillingarna Eddie och Billie var små valda Bea kläderna men när de blev större fick de välja själva. Favoritmärket är mini rodini.

Bea Åkerlund har en särskild koppling till mini rodini. Hon har inte bara klätt sina egna och andras barn med kläder från MR. Hon har gjort en gästkollektion för mini rodini som kom ut 2011. Den heter Rebel with a Casue och hade bland annat printade dödskallar/clowner.

24 May 2020

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)