Mini Rodini

Blogg

REA-favoriter

Det verkar som att de print som sålde bäst under våren också är mest eftertraktade under REAn.

Det handlar om enhörningarna som har varit eftertraktade hela vår- och sommarperioden. De flesta vill ha t-shirts och leggings men det mesta med det printet är populärt.

De ribbstickade plaggen med gula och vita ränder är omtyckte i alla styles. Det gäller främst leggings och t-shirts men även klänningen går bra. Detta print är så enkelt och klassiskt att det kan fungera när som helst och nästan till vad som helst.

De tigermönstrade plaggen i svart och grönt blev galet populära när de kom men har tappat lite sedan dess. Efterfrågan är ändå relativt stor även nu på REAn.

Det fjärde av de eftertraktade printen är tennisracken. De går bra rakt över men shortsen har varit extra poppis.

Vilka print har varit oväntat svala under våren och sommaren då? Förväntan på klöverprinten i de mest vanliga stylen borde ha sålt bättre. Förväntan på nallarna som litet singeltryck kanske inte var skyhögt. Efterfrågan verkar ha varit sådär.

Minibaby-printen är urgulliga. Ändå har de inte sålt så bra. Mest problem verkar det ha varit med de vändbara tröjorna som är väldigt snygga men som har haft tveksam kvalitet.

Många gillar, rent av älskar, hjärtan. Det mesta med hjärtanprint har varit vävt och det är inte lika populärt som jersey.

En snackis i våras var fjärilarna. De är riktigt snygga men många såg inte vitsen med dem och frågade om man kunde klippa bort dem från t.ex. kepsarna. En t-shirt med tre fjärilar är kanske inte för vardag men i de sammanhang de fungerar är de verkligt fina. Man köper ju inte enbart kläder för vardagligt slit utan även för högtider och särskilda händelser.

Tröjor med texten Game Set Match har sålt ganska bra. Kanske främst för att de har ett lägre pris. Annars är de inte särskilt märkvärdiga. Lite mer märkvärdiga är rugby-kläderna. De är snygga men kanske inte så svenska. Nu på REAn är det nog många som inte köpte under våren som kan tänka sig att köpa dessa plagg.

En grupp plagg som ligger mitt emellan, lagom het och lagom sval, är de lite bredare ränderna med röda och vita vertikala ränder på mörkblå botten. Ganska många tycker att de är snygga. De säljer i alla färgkombinationer.

Om du vill tycka till får du gärna skriva några rader nedan. Vilken eller vilka print är dina favoriter?

5 Jun 2020

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)