Mini Rodini

Blogg

Reducerad kollektion (AW20)

OBS. Detta MR-print är från en tidigare kollektion.

Den 30:e juli kommer chapter 1 från mini rodinis höst- och vinter-kollektion, AW20. Den har ett musik-tema som kan tilltala många. Datum är satta för de tre första droppen. Två veckor efter chapter 1 kommer andra droppet, chapter 2. Sedan dröjer det till september innan nästa drop kommer.

På grund av en global påverkan av den pågående pandemin har vissa ändringar krävts. Många textilfabriker klarar nämligen inte av att producera i normal takt. Det har lett till två omfattande förändringar.

Den första ändringen är att den ursprungliga kollektionen har reducerats. Det var vissa print och styles som fick tas bort. Kollektionen hade inte kunnat tillverkas i sin helhet i tid. Antagligen togs de print som var minst populära bort.

Den andra ändringen till följd av coronapandemin är att vissa styles som var planerade till drop 1 har flyttats till drop 3. Detta är också en följd av att allt som skulle vara klart till juli inte skulle hinnas med. Det handlar framför allt om jackor. Vem behöver en tjock jacka i juli eller augusti? Vi ska nog klara oss utan jackor i första droppet.

Om du har ytterligare förhandsinformation får du gärna lägga till det i en kommentar. Är det något du vet ska komma som du ser fram emot? Skriv det i en kommentar.

 

14 Jul 2020

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)